Blog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de sector en bij Staalhandel Rosseel zelf? Volg dan zeker de updates op onze blogpagina.

 

Metalen platen op maat, gemaakt met precisie

Professionals hebben ze zowat dagelijks nodig: metalen platen op maat. Reken op de ruime voorraad en deskundige bewerkingen van Staalhandel Rosseel om jouw activiteiten een boost te geven. 

 

Metalen platen op maat
Staalhandel Rosseel: trotse sponsor van het Izegems boksgala

Het Izegems boksgala, dat steeds plaatsvindt op Kerstmis, is een klassieker in de bokswereld. Staalhandel Rosseel was erbij als trotse sponsor.

Sponsor Izegems boksgala
Extra grip dankzij aluminium traanplaten

Welke soorten aluminium traanplaten bestaan er precies en waarvoor worden ze gebruikt? Lees er hier meer over!

Aluminium traanplaten
Uitbouw van onze metaalbewerkingen

Voortaan zetten we nóg meer in op metaalbewerkingen bij Staalhandel Rosseel. Hoe we dat precies doen, ontdek je in onze nieuwste blog.

Metaalbewerkingen
Jouw metaalhandel in West-Vlaanderen én Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een metaalhandel in West-Vlaanderen en/of Oost-Vlaanderen? Sowieso ben je bij Staalhandel Rosseel aan het juiste adres. Onze firma heeft tientallen jaren ervaring en staat garant voor materialen van topkwaliteit.

Rosseel Tielt Metaalhandel
Cortenstaal aankopen bij Staalhandel Rosseel

In tuinconstructies, kunstwerken en zelfs in bruggen: cortenstaal is overal in het straatbeeld aanwezig. Dit product is dan ook enorm veelzijdig, sterk en stijlvol.

Het spreekt voor zich dat je bij Staalhandel Rosseel terecht kan om je cortenstaal aan te kopen en diverse bewerkingen te laten uitvoeren. 

Cortenstaal